Crafting

Hoera!

Vandaag had ik email van mijn docent Datastructuren. Hij was net terug van vakantie en had net mijn opdracht nagekeken (die over hashing, die ik vorige week heb ingeleverd). Hij vond het goed gedaan, netjes geprogrammeerd, en een goed, uitgebreid verslag, dus hij heeft me een 8 gegeven! Daarnaast zei hij ook nog dat hij zo snel mogelijk mijn tentamen gaat nakijken, en dat de assistent, die het al even bekeken had, had gezegd dat het er goed uitzag. Nu hoef ik eigenlijk alleen nog maar de opdracht van Datastructuren waar ik nu mee bezig ben in te leveren en te halen, en dan is dat vak klaar!

De opdracht waar ik nu mee bezig ben is niet heel gemakkelijk. Ik zit er al een paar dagen de hele dag aan te werken, maar klaar ben ik nog niet. Ik heb wel het gevoel dat ik nu toch wel dicht bij de oplossing zit.

Dan hoef ik alleen nog maar het tentamen van Programmeren en Correctheid gehaald te hebben om mijn bachelor binnen te slepen. Dat is toch wel de spannendste uitslag, omdat ik werkelijk niet kan zeggen of ik het voldoende gemaakt heb of niet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations