Nieuws

Bureau

Door de verhuizing van David gaan we een hele hoop opnieuw inrichten in huis. In de mediatheek gaan we bijvoorbeeld de boekenkasten en de bureaus omdraaien, zodat je leuker die kamer inkijkt, en zodat er een hele boekenmuur ontstaat tegen de achterwand, Davids twee boekenkasten moeten er namelijk ook bij. Nu we toch de boel van zijn plaats gaan halen lijkt me dat een goede gelegenheid om maar eens een ander bureau daar neer te zetten, ik heb er eentje op het oog van de Ikea, met opzetstukken zodat ik wat meer de hoogte in kan. De basis is gewoon een bureau: Bureau

Je kan deze basis verhogen met een opzetstuk:

Opzetstuk

Verder heb ik nu een ladenblok en het lijkt me wel handig om zoiets te houden. Gelukkig leveren ze er dat ook nog eens bijpassend bij: Ladenblok

Wat mij betreft kunnen we het zo in huis halen! Alleen staat alles nog wel erg vol en moeten we eerst maar wat dingen wegdoen denk ik. David wil misschien over een poosje ook zo’n bureau, dus het wordt echt een efficiënte studeerkamer zo zachtjes aan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations