Computer

Part II binnen!

En toen had ik een nieuwe voeding! Eigenlijk zou ik hebben moeten wachten tot 30 november, dan zou hij weer binnen zijn, maar ik had geluk: gisteren had ik een mailtje dat hij binnen was en naar me opgestuurd zou worden… Zonet ging de bel en kwam een aardige postbode een pakketje afleveren voor E. Harma :). Vorige keer was ik dhr. H. Everts, dus dat gaat lekker. En in het pakketje zit dus mijn nieuwe voeding, de SilverStone fanless 300W!

Silverstona

Ik heb hem ook uitgepakt en hij ziet er goed uit… alleen zie je daar straks in de kast natuurlijk niet zoveel van. Ik kan haast niet wachten om hem in te bouwen, maar ik moet eerst nog gaan lesgeven. Vanavond kan ik aan de slag. Ik ben wel benieuwd, want ik denk dat de voeding het meest gaat uitmaken wat betreft stilheid van mijn computer. Nu is het nog afwachten hoe groot het verschil gaat worden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations