Music / Muziek / Singing

Photo shoot

Een paar dagen na mijn eindexamen hadden we een tweede fotoshoot met ÆroDynamic. De eerste keer had BarakO namelijk wel heel veel foto’s gemaakt, maar hij was nog niet echt tevreden over het resultaat. Ik heb net een teaser binnengekregen:

AeroDynamic

Cool he? De locatie was erg speciaal, namelijk onder een viaduct, waar het licht door een soort rooster viel. Helaas regende het behoorlijk, maar als het even iets minder was gingen we snel aan de slag. We kregen zelfs wat advies van twee voorbijslenterende politieagenten (“Cheese!”, goh wat een kennis van zaken, hè), en BarakO was erg tevreden deze keer. Nu is het wachten op de full serie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations