Computer

Success!!

Mijn USB-hubje aan de bovenkant werkt nu ook! Ik voel me een echte tweaker đŸ˜€ !

Eerst heb ik gezocht naar reviews van mijn moederbord, daar stond niet echt veel informatie in, maar wel stond ergens tussen neus en lippen door dat je het aantal USB-poorten kon instellen in de BIOS. Plink dat zou het wel eens kunnen zijn. Ik heb dus het keyboard maar weer gewoon aangesloten, niet op USB, en in de BIOS gegraven. Inderdaad stond hij op 4 USB-poorten, terwijl ik er acht op heb zitten… Gauw veranderd dus. Na het opstarten installeerde hij automatisch de drivers en vervolgens plugde ik eens even mijn camera in om te kijken of het allemaal werkte. Helaas. Nog steeds niks :(.

Vervolgens ben ik maar weer mijn kast gaan openmaken, ik moest toch nog het speakertje voor de systeemgeluidjes erin zetten, en ik heb de stekkertjes allemaal nog een keertje losgehaald en gecheckt, het leek wel of alles goed zat, dus heb ik ze maar weer teruggestopt. Ik had geen idee meer wat het zou kunnen zijn, dus heb ik de computer maar weer opgestart om nog eens verder te kijken op internet. Voor de zekerheid probeerde ik het nog een keer en verrek… het werkte! Waar het nu aan gelegen heeft kan ik dus niet met zekerheid zeggen, maar ik denk het zou kunnen komen omdat ik opnieuw heb opgestart na de drivers te hebben geĂ¯nstalleerd. In ieder geval hoor je mij niet klagen! Nu de audio nog, maar daar kan ik echt geen chocola van maken…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations