Muziek

Fluitenboom

FluitenboomIn de afgelopen twee dagen hebben we weer uitgebreid gerepeteerd met AeroDynamic. Nu het rondom Alzheimer weer rustig is, heb ik weer meer tijd voor andere dingen. Op dit moment bereiden we twee concerten voor. Het eerste concert is op 12 november in Londen, en het tweede op 18 november in Amsterdam in het Muziekgebouw aan het IJ. De programma’s overlappen een beetje, maar zijn ook erg verschillend. Het concert in Londen is namelijk min of meer een oude muziekconcert (waarvoor we nieuw repertoire instuderen van Dunstaple) en het concert in Amsterdam gaat juist meer over nieuwe muziek.

Voor dat concert moeten we ook nog steeds de muziek krijgen van twee stukken die speciaal voor ons worden geschreven. We beginnen al een beetje gestresst te worden, want we moeten het nog instuderen natuurlijk en we hebben geen idee hoe moeilijk het allemaal gaat worden… Ik heb al wel een sopraan partij binnen en die is èrg lastig (heel hoog!). Ik ga het maar proberen.

Maar goed, voor het concert in Amsterdam zijn we hard aan het nadenken over onze presentatie. Met hulp van de acteur Bart Kiene hebben we al iets in elkaar gezet, voor zover dat kon. Het resultaat is te zien op de foto hiernaast, althans, een onderdeel van het geheel. Stephanie en Maria zijn bomen, met blokfluiten als takken…! Het belooft een interessant concert te worden!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations