Nieuws

Stappenteller

StappentellerBij drie verpakkingen Becel krijg je op dit moment een zogenaamde stappenteller cadeau. Het idee erachter is dat je gezond leeft als je minstens 10.000 stappen per dag zet. Ik was natuurlijk benieuwd of ik daaraan kom (denk eigenlijk van niet, maar het is nogal moeilijk te schatten hoeveel stappen je zet, hè?), dus besloten we om dan maar wat extra bak&braad mee te nemen, èn zo’n stappenteller.

Nou, gistermiddag begonnen (dus ik had al wat gelopen), maar tegen de avond zat ik nog niet eens aan 1000 stappen… Nou moet ik er wel bij zeggen dat ik gisteren minder heb gedaan dan anders, maar toch. Of zou hij kapot zijn? Poeh, confronterend, hoor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations