Crafting

Moeizaam…

Natuurlijk ben ik regelmatig in de boeken te vinden nu ik dinsdag tentamen moet doen. Echter, het kost me erg veel moeite en wilskracht om me ertoe te zetten. Ik heb het wel gehad met de studie. Ook is de inhoud van het vak sinds ik het gevolgd heb zoveel veranderd dat ik voor mijn gevoel vanaf bijna niets moet beginnen. Ik heb geen colleges, docent of medestudenten die me erbij kunnen helpen, dus ik moet het allemaal zelf doen.

Toch probeer ik zoveel mogelijk de moed erin te houden. Het kán immers lukken, dinsdag. Al heb ik er een beetje een zwaar hoofd in. Na dinsdag mag ik dan meteen gaan omschakelen, want volgende week maandag heb ik tentamen Datastructuren, iets heel anders. Ook moet ik nodig beginnen aan het maken van de opdrachten voor dat vak, al zal dat niet het moeilijkste deel zijn.

Het helpt natuurlijk niet om bij de pakken neer te gaan zitten, of negatief te gaan denken. Ik weet dat het ontzettend veel uitmaakt hoe je instelling is, maar het behouden van een positieve instelling kost veel energie als het moeilijk is.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations