Crafting

Nieuwe clue en Raveoly

Vandaag kwam clue 3 van de Mystery Shawl uit. Na clue 2 was ik niet helemaal meer overtuigd van mijn kleurkeuze, en ook niet van de sjaal, maar deze clue heeft dat weer veranderd. Ik heb vanmiddag lekker zitten breien en heb hem al klaar!

Vanavond begonnen de Olympische Spelen in Londen. Het was een erg mooie openingsceremonie, maar ik ben wel snel overgeschakeld op Eurosport, omdat de Nederlandse commentatoren echt tenenkrommend waren. Ze kletsten overal doorheen en zeiden domme dingen zoals “Kijk, dat is de Engelse vlag, de Union vlag!” – heel grappig, Vlag van Gelder. Ze wisten ook niet echt hoe eeuwen geteld worden. “De Industriële Revolutie vond plaats in de 18e eeuw”, “Na de grote wereldoorlogen veranderde er veel halverwege de 19e eeuw”. Au.

Jammer dat de vlam niet ontstoken werd door David Tennant, dat was een mooie stunt geweest!

De Spelen waren natuurlijk ook het startsein voor de Ravellenic Games, of de Raveoly, zoals we ze in onze groep noemen. Ik heb nog geen project opgezet, maar tijdens de Spelen kun je in diverse categorieën meebreien. Ik doe onder andere mee met WIP Wrestling…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations