Poezen

Skáttig!

Afgelopen dinsdag had ik even een dagje vrij van Alzheimer, dus was er eindelijk weer eens gelegenheid om iets af te spreken met iemand! Die iemand werd Eva, net een maandje of twee geleden bevallen van Ibimi, en het leek ons leuk om haar weer eens te eten te vragen! Dus ik heb Eva en Ibimi met de auto opgehaald (ja, dat kan, in zo’n maxicosi), en heb Teriyaki gekookt. Met aspergesoep vooraf. En Vienetta toe. Hmmm.

Maar goed, Ibimi was al twee keer zo zwaar als een maand geleden (als dat zo doorgaat…!), maar was nog steeds klein en schattig. En het was erg gezellig om Eva weer te spreken. Geslaagde avond dus! En, ik kon het niet laten, hij lag er zo skàttig bij…!

Ibimi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations