Muziek

Vrije Geluiden

Vrije Geluiden

Aanstaande zondag kom ik op tv! Gisteren zijn we met een aantal mensen van Alzheimer (het koor, Eveline, de dirigent, de pianiste en Chiel en Bert) in het BIM-huis geweest voor de opname. Het was allemaal wat uitgelopen die ochtend, waardoor wij ook pas later aan de beurt waren. We hadden te horen gekregen dat we allemaal zouden worden opgemaakt, dus niemand had zelf make-up opgedaan. Daar was een uur voor ingepland. Alleen hadden ze er daar op gerekend dat er een mannenkoor zou komen, en het opmaken van mannen schijnt een stuk korter te duren dan het opmaken van vrouwen! De grimeuse was dus al helemaal in de stress. De helft van de groep moest nu zichzelf opmaken. Ik werd gelukkig opgemaakt…

In de zaal waar de boel werd opgenomen stonden wij voor het raam te zingen. Jullie weten hoe warm het gisteren was en we stonden precies in de zon… Broeikaseffect! Maar de opname zelf ging erg vlotjes, elk stuk een keertje op proef (zodat ze geluid en licht enzo goed konden instellen) en een keer voor het echie. Ik ben benieuwd hoe het er op tv uit gaat zien! Het wordt aanstaande zondag (17 september) uitgezonden op Nederland 1, om half elf ‘s morgens.  Jeej, we worden rijk en beroemd!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations