Crafting

Verjaardagen

Vandaag is Herman jarig, dus we gingen al vroeg naar Hoogeveen! Tegen elf uur arriveerden we, en we werden gastvrij ontvangen met een kopje koffie. Het wachten was nog op Peter en Lilian, die Lilians ouders zouden helpen met verhuizen van wat spullen.

Wij vertrokken om twaalf uur tijdelijk, want we hadden afgesproken om met mijn ouders samen te gaan lunchen. We kwamen aan en konden meteen de nieuwe televisie bewonderen, een plasmascherm van 46 inch, echt een joekel, en na de lunch hebben we die meteen even goed ingesteld.

We gingen weer terug naar Ria en Herman, die vandaag hun beider verjaardagen vierden, en intussen waren ook Peter, Lilian en Seb gearriveerd. We maakten het gezellig, stukje taart erbij, cadeautjes geven, en veel, erg veel kletsen en lol maken. Seb zatlekker Buurman&Buurman te kijken, terwijl de groten aan tafel zaten.

We aten 's avonds heerlijke kippensoep met salade en stokbrood, en genoten van het goede gezelschap. Er zou nog best wat familie komen, waarschijnlijk echt 's avonds. Wij gingen nog even terug naar mijn ouders, voor een kop koffie en om een hdmi-kabel aan te sluiten dieze die middag nog hadden gekocht. Tegen acht uurreden we weer naar huis, na een intensieve, maar zeer gezellige dag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations