Crafting

Phew

Vanmorgen had ik een afspraak bij de dokter om de uitslag van het bloedonderzoek te bespreken. Het leek allemaal gewoon in orde te zijn. Ietwat lage schildklierwaardes, maar wel genoeg hormoon, en dat kan komen door een virus. Mijn kaak gaat nog maar ietsje meer open dan dinsdag, al doet het al wel minder pijn. Ik moet nu gewoon mijn antibioticakuur afmaken, voor het geval het een bacteriële infectie is, en als het toch een virus is, moet het vanzelf overgaan. Aanstaande maandag moet ik even bellen of het al beter gaat, en als dat niet zo is krijg ik een verwijzing naar de KNO-arts om een echo te laten doen, het zou namelijk kunnen zijn dat er een speekselsteen zit die de klier blokkeert en daarmee de infectie veroorzaakt.

Vanmiddag ging ik opnieuw met David mee naar Amersfoort. Hij had twee sollicitatiegesprekken: het eerste was een test van zijn kennis en ervaring, het tweede was meer een kennismaking en het bespreken van zijn motivering. Ik reed, en vlak voorbij Utrecht kwamen we in een flinke file terecht. We hadden drie kwartier extra uitgetrokken voor de reis, maar omdat de weg gewoon helemaal afgesloten was vanwege een ongeval kwamen we toch een kwartier te laat.

Davids eerste gesprek ging niet zo goed. Het tweede daarentegen wel. Aanstaande maandag hoort hij meer. We reden nog even langs Lilian, want Herman zou daar Seb komen ophalen, en we hadden geluk, hij was er nog net. Lilian had de neefjes over de vloer, gezellig. Na een kort gesprekje ging ieder weer zijns weegs. We reden terug naar huis en hingen vanavond uitgeteld op de bank, want het had allemaal veel energie gekost vandaag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations