Uncategorized

Vrouw achter het stuur….

Gisteren toen we terugkwamen van de Alzheimer-repetitie kwam onze trambestuurder met een ongebruikelijk bericht: “Geachte dames en heren, er is werk aan de tramrails van de Martelaarsgracht, maar iemand is er met zijn auto in gereden. We weten nog niet of het een stuntteam was of zoiets, maar we moeten dus omrijden via het Damrak.” Wij natuurlijk nieuwsgierig, en gelukkig, we kwamen er nog langs en vingen een glimp op van de auto, die echt een heel eind over de tramrails was gereden, en eigenlijk al bijna de wegwerkzaamheden weer uit was, maar ja, toen was het misgegaan…

Het blijkt dat de bestuurder een vrouw was, die zo achter een tram aan was gereden onder een slagboom door. Vervolgens reed ze ook gewoon door toen de weg ophield en er alleen nog tramrails lagen. Bij een wissel ging het mis: ze was gestrand. Een ooggetuige vertelt: “Ze bleef 10 minuten in de auto zitten en greep vervolgens naar haar telefoon. Pogingen om er zelf uit te komen heeft ze niet ondernomen. Na 25 minuten kwam de politie om de boel op te lossen. Pas na 1.15 uur slaagde de politie er in om de auto van de rails te takelen.” Hmmm…. zou ze blond zijn? En ze had vast net een nieuwe telefoon gekocht, omdat ze blijkbaar eerst de gebruiksaanwijzing nog moest lezen…

Auto op tramrails
Tja, daar sta je dan. James Bond-imitatie mislukt… zielig hoor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations