Crafting

Nagenieten van Portugal

Na het wat tegenvallende einde van onze vakantie hadden we er behoefte aan om deze toch nog in stijl af te sluiten. Vandaag was het zover. We spraken af bij Herman en Ria thuis. David en ik vertrokken een beetje later omdat we de foto’s nog moesten exporteren uit Lightroom, maar tegen vier uur kwamen we alsnog aan in Hoogeveen.

Het was enorm gezellig om elkaar weer te zien en te spreken! Esther had voor Portugese cakejes gezorgd bij de koffie, en Seb was weer zijn aanbiddelijke zelf. Een tijdje geleden hadden David en ik de mini-boodschappen gespaard bij de Albert Heijn, en die hadden we voor hem meegenomen, samen met Jaap Aap, een knuffel die ik de afgelopen weken voor hem had zitten breien. Groot succes!

We kletsten wat af onder het genot van een drankje en wat lekkere hapjes (stokbroodjes met brie, pesto of kaas, olijfjes, tomaatjes, plakjes komkommer… heerlijk snaaien!) en we kopieerden de foto’s en filmpjes naar de pc van Herman en Ria, zodat zij op hun gemak alles nog eens terug zouden kunnen kijken. Ook installeerde David (eindelijk) de nieuwe printer, wat een verbetering ten opzichte van de oude! En Peter vertelde nog wat mooi nieuws…

We maakten nog een lekkere wandeling door en om de begraafplaats. Lilian en ik hadden een leuk gesprek over werk/passie, kinderen en tv-series. Zij is zo goed bezig! Het was fijn om even de benen te strekken, zeker omdat het ook veel mooier weer was dan was voorspeld. Seb had het reuze naar zijn zin met oma.

Ria had kippensoep voor ons gemaakt, en dat smaakte weer prima. Wat is dat toch met Oma’s Kippensoep, op de één of andere manier smaakt dat altijd bijzonder! Natuurlijk bleven we nog best een tijd plakken, het was gewoon erg ontspannen en gezellig. Peter, Lilian en Seb vertrokken als eersten, om Seb niet uit zijn ritme te halen. Wij dronken nog een kopje thee. Voordat we uiteindelijk weg gingen spraken we nog met Herman af dat we volgende week samen met hem naar Foto Konijnenberg gaan, om een spiegelreflexcamera voor hem te gaan uitzoeken. Dan kan hij hem nog net meenemen op vakantie. En fijn om elkaar dan alweer even te zien!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations