Crafting

Aan de slag

Vandaag beginnen de scenische repetities van Alzheimer. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden. We beginnen waarschijnlijk nog niet meteen met spelen, maar gaan ons eerst in het onderwerp verdiepen. Deze week komen een paar mensen van wie ook stukjes video getoond worden tijdens de voorstelling vertellen over hun visie op Alzheimer. Onder andere Midas Dekkers en Agnes Kant hebben een bijdrage geleverd. Verder gaan we een bewegingsworkshop doen morgen. 

Volgende week beginnen we dan het stuk in elkaar te zetten met de muziek erbij, aan het einde van de week moet het globaal staan. De weken erna wordt alles verfijnd en afgewerkt. Ja, een strak schema, dat klopt. Ik hoop dat het allemaal gaat lukken in die korte tijd. 

Helaas is bij het knippen in het stuk mijn solo verloren gegaan… Het stuk was te lang en ze hebben er delen uit gehaald, waaronder het duet van de Nachtzusters. Jammer hoor. Niks aan te doen. Ik heb wel zin om zometeen iedereen weer te zien, het is alweer best lang geleden dat we de cd opnamen. Iedereen is vast wel een stukje bruiner geworden….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations