Werk

Nieuwe baan voor David!

David was al een hele tijd op zoek naar een nieuwe baan. Uit nood nam hij twee weken terug een postbezorgingsjob aan voor Selekt Mail. Zwaar werk met die hitte, lange dagen van een uur of tien gemiddeld, maar ja, je moet wat… Toch wilde David natuurlijk wel iets anders, en hij had al een hele tijd een oogje op de baan Kas-/Baliemedewerker bij ABN-Amro. De vorige baan bij ABN was goed bevallen en hij wist al ongeveer wat hij kon verwachten. Bij het uitzendbureau hadden ze hem echter nog nooit voorgedragen, dus we hebben eens wat extra zitten aandringen en toen ging alles opeens heel snel.

Woensdag had hij een intakegesprek bij de persoon die ook tijdens de vorige baan zijn baas was! Het bleek dat ze bij die vestiging nog iemand nodig hadden en ze wilden David erg graag hebben! Het mooie is, dat dit een baan is voor langere tijd, dus dat hij waarschijnlijk niet met een paar weken weer iets nieuws moet gaan zoeken. Dat geeft ons allebei even wat rust en stabiliteit en we zien wel weer wat de toekomst brengt.

Vandaag mocht David beginnen, dus hij werd om half negen verwacht bij het openen van de bankshop en het openmaken van de kas. Hij zou een beetje worden ingewerkt zodat hij zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kan. Het werk houdt min of meer in dat hij mensen opvangt, diverse vragen kan beantwoorden, dat hij voor mensen geld kan opnemen en kluizen openmaken, en dat hij tussendoor ook nog probeert nog wat extra services te verkopen. Veel met mensen omgaan dus, en ik denk dat David dat erg goed kan. Ik ben benieuwd wat hij vanavond allemaal te vertellen heeft over zijn eerste dag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations