Nieuws / Vrienden

Ibimi

Vorige week hoorde ik het al, maar ik schrijf er nu pas over: Eva is op 6 juli bevallen van een zoon! Afgelopen vrijdag zijn David en ik op kraamvisite geweest en wat een schatje is het, zeg! We hadden natuurlijk wat cadeautjes meegenomen voor Ibimi (zo heet hij), en volgens mij was hij er erg blij mee… Een heel mooi kindje, en aangezien David en ik hem al bijna vanaf het begin Koko hebben genoemd (toen we nog niet wisten wat het was), blijft hij voor ons Koko. Koko was wel wat te vroeg, eigenlijk had hij pas in augustus geboren moeten worden, vandaar dat hij nog ruim een week in de couveuse moest, maar Eva en hij waren nu net een paar dagen thuis en dat is wel erg fijn. Eva en Gilbert, gefeliciteerd met jullie prachtige zoon! We vinden het allebei een geweldig kereltje!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations