Crafting

Pasen

Afgelopen weekend was het weer eens Pasen, en dit jaar hadden we afgesproken om naar Frankenau te gaan. Ook de rest van Davids familie zou komen, alsmede een oom en tante met alle kinderen. Zij hadden een huisje in de buurt gehuurd. Gezellig! Donderdagavond reden we die kant op, en we kwamen tegen 1 uur ‘s nachts aan. Herman en Ria waren er net een uurtje, en we gingen maar snel naar bed…

IMG_3479
Heerlijk weer, het hele weekend!

Op vrijdag deden we het lekker rustig aan. Pas later die dag kwamen Hermien en Peter, en ze kwamen natuurlijk meteen even koffiedrinken. Tegen het avondeten arriveerden ook Esther, Peter, Lilian en Seb, en we aten gezamenlijk buiten. Heerlijk! Seb stond natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling, en wat wordt hij toch snel groot! Hij kruipt razendsnel, en is vriendjes met iedereen.

IMG_3476
Seb doet iets grappigs…

IMG_3477
Uitgebreid paasontbijt met véél eieren!

IMG_3493
Wie kan er nou weerstand bieden aan zo’n stralend koppie?

Op zaterdag gingen we ‘s middags naar Bad Wildungen, even een rondje centrum doen en koffie drinken op een terrasje. Ik zag prachtige handgeverfde wol in een kraampje en kon geen weerstand bieden. Het wordt vast een mooie sjaal!

IMG_3538
Echt zo’n mooie intense kleur…

We gingen zitten op het terrasje tegenover de kerk waar we al eens eerder gezeten hadden, maar toen er wel erg veel sorbets langskwamen gingen we uit zelfbescherming maar weer weg… ‘s Avonds was er ongeveer recht tegenover ons huis toch nog een paasvuur, ondanks de droogte, en dat was indrukwekkend groot…

IMG_3514IMG_3516
We hadden mooi zicht op het paasvuur…

Zondagochtend was het voor Peter, Lilian, Seb en Esther alweer tijd om terug te gaan. Wij bleven nog even en zouden die avond teruggaan. Maar ‘s avonds kreeg Herman telefoon, van Harry en Marijke, waar we bleven, want ze zaten op ons te wachten met de barbecue. Alleen, ze waren vergeten om Herman en Ria uit te nodigen, dus die wisten van niets! We werden hartelijk uitgenodigd om mee te komen eten, en aangezien het nog maar rond vijven was en de boel blijkbaar al klaarstond stemden we ermee in. Toen we aankwamen stond echter net de koffie met gebak net op tafel, dus we zagen de bui al hangen: vanavond nog terugrijden, dat wordt ‘m niet! We genoten van de uitgebreide en lekkere barbecue, en waren pas tegen half elf weer terug.

 IMG_3528IMG_3530
In plaats van shag zit er nu een zakje drop in mijn vaders borstzak!

IMG_3531
Wat is de lente toch een heerlijk seizoen!

Op maandag ontbeten we gezellig buiten met Herman en Ria, en namen we afscheid van iedereen. Tegen half twaalf reden we weg naar Hoogeveen. We zouden namelijk nog gaan eten bij Jan en Rina. Het verkeer zat mee, en we kwamen tegen vier uur aan. Toevallig zaten ze net te Skypen met Ruud, en zagen we hem en Jonathan dus ook nog even! Leuk! Jan had chili con carne gemaakt, en dat smaakte heerlijk. We reden om ongeveer zeven uur weg, en kwamen prompt een eindje voorbij Zwolle in de file terecht. Blijkbaar waren meer mensen wat langer blijven plakken met het mooie weer… We waren vrij laat thuis, maar hebben wel een heerlijk zonnig weekend gehad!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations