Nieuws

Downtime

Al twee dagen was mijn weblog op de een of andere manier onbereikbaar! Woensdagmiddag werkte alles perfect, maar ‘s avonds kon ik opeens niet meer inloggen. Na een poosje proberen kwam ik erachter dat alle pagina’s die .php-files zijn, het niet deden. Dus ik heb een foutenrapport naar B-one gestuurd of ze er even naar zouden willen kijken. Kreeg ik gisteren een berichtje terug dat het aan mijn “scripten” zou liggen en dat dat buiten hun service valt…

Ik geloofde er niks van (waarom zou het eerst wel werken en daarna niet), dus ik probeerde nog maar eens op mijn site te komen. Na heel lang wachten kreeg ik dan toch een foutmelding: 500 Internal Server Error. Dat leek dus toch iets bij B-one te zijn! Weer een mailtje gestuurd en nu werkt het weer! Gelukkig! I’m Back!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations