Crafting

Gratis muziek luisteren!

Hebben jullie allemaal al Spotify? Spotify is een online muziekdienst. Kort gezegd, een enorme database met heel veel muziek, die je via internet kunt aanspreken. Om bij de muziek te komen, moet je het programma installeren, en een account aanmaken. Dit is helemaal gratis! En ze hebben nogal wat muziek, ook heel veel klassiek! Mij bevalt het heel goed, het is een soort interactieve radio, eigenlijk!

Er zijn drie soorten abonnementen bij Spotify. Het eerste is gratis, dan mag je per maand 20 uur muziek luisteren, met af en toe reclame tussendoor. Dan heb je een betaald account van 5 euro per maand, zonder reclame en zonder tijdslimiet. Tenslotte is er nog een Premium-abonnement, waarbij je de muziek ook offline kunt opslaan en beluisteren, en ook via je telefoon! Dit laatste abonnement kost 10 euro per maand. Het lijkt veel, maar bedenk eens wat een CD kost. Als je eens in de 1 à 2 maanden een CD koopt heb je dit abonnement er al uit, en dan kun je zoveel muziek luisteren en downloaden als je wilt!

Hoe pak je dit aan? Ga naar de website en kies welk abonnement je wilt. Je komt daarna in een scherm waarin je een account kunt aanmaken. Je moet een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. Als dat gelukt is, kun je het muziekprogramma downloaden en installeren. Log in het programma in met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je gekozen hebt, en je kunt beginnen met luisteren! David en ik maken allebei al flink gebruik van dit mooie initiatief!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations