Crafting

Jippie!

Gisteren stuurde de begeleider van mijn Bachelorproject mij een email, waarin hij schreef dat hij erg blij was met mijn onderzoek, presentatie en paper, en dat ik er een negen voor kreeg! Hoera! Ik vond het erg leuk om dit onderzoek te doen en heb er ook veel tijd in gestoken. Mocht je geïnteresseerd zijn in de paper, dan is die hier te lezen (in het Engels, dat wel). Nu is mijn Bachelor dus echt bijna afgerond. De twee vakken die ik nog niet gehaald heb, Datastructuren en Programmeren&Correctheid, ga ik dit jaar nog een keer volgen, naast mijn Mastervakken.

Uiteindelijk heb ik besloten om de “gewone” Informaticamaster te gaan doen, aangezien je vrij kunt kiezen uit de aangeboden vakken, zo lang je maar je 60 ECT’s behaalt dit jaar. Ik heb gekozen voor de volgende vakken, die ik dit semester volg:

  • Neural Networks
  • Testing Object-Oriented Software
  • Databases and Datamining
  • Swarm-based Computation with Application in Bio Informatics
  • Audio Processing and Indexing

Allemaal interessante dingen, al begin ik een beetje kwakkelig, heb zowel vorige als deze week de dinsdag moeten missen doordat ik ziek was/ben. Vorige week buikgriep (gelukkig snel weer over), en deze week hik ik tegen een flinke verkoudheid aan (hoofdpijn, alles dicht, spierpijn…). Dan moet ik even keuzes maken, en aangezien ik dit weekend een concert moet zingen mag het niet doorzetten. Dus… strepsils, extra slapen, thee drinken, rustig aan, en het onder controle houden…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations