Nieuws

Forum…

Gisteren ben ik druk bezig geweest met het zoeken naar een leuke forum plug-in voor WordPress. Je raadt het al: die bestaat niet! Er is wel een programma dat erg verwant is met WordPress, namelijk BBPress, maar dat staat nog een beetje in de kinderschoenen. Ik heb het uitgeprobeerd en… het is wel heeeel erg simpel en basic om te zien. Dat valt natuurlijk uit te breiden en te veranderen, het is immers open source, maar ik weet te weinig van PHP om dat zomaar even te doen. Natuurlijk kan ik ook gewoon PHP gaan leren, maar ik wil graag alvast een (in ieder geval tijdelijke) oplossing.

Na nog wat verder zoeken kwam ik terecht bij Vanilla, ook open source, maar al veel verder ontwikkeld. Het valt hiernaast te bewonderen, klik onder Diversen op Forum! en er zal een nieuw venster openen waar ook jij je ei kwijt kunt! Je moet je eerst even inschrijven (anders staat het zo vol met spam) en dan kun je deelnemen aan de discussies die gevoerd zullen worden!

Natuurlijk staat het allemaal nog in de kinderschoenen, dus suggesties en ideeën zijn meer dan welkom, iedereen kan een topic openen dus kom maar op! Wil je weer terug naar mijn weblog, dan klik je gewoon het forum weg (David bedankt!)! Ik hoop dat jullie het ook een leuk idee vinden en dat jullie allemaal mee komen praten over wat je bezighoudt!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations