Nieuws

Thema’s

Vanaf gisteravond is er op mijn blog de mogelijkheid om als lezer zelf van thema te wisselen! En dan bedoel ik niet het thema waar ik over schrijf (al kun je ook daarover verzoeken indienen…) , maar het thema van de site, ook wel bekend als lay-out. In het menu aan de zijkant kun je zelf een thema selecteren en vervolgens zie je mijn site eens op een andere manier! Probeer het maar eens.

Deze verandering is mogelijk door een plug-in van WordPress, het programma dat ik gebruik voor mijn blog. WordPress bevalt me ontzettend goed, vooral omdat het “open source” is, je kunt zelf zo ongeveer alles veranderen en aanpassen aan jouw specifieke eisen. Verder kun je dus plug-ins gebruiken die andere WordPressgebruikers hebben geschreven om de functionaliteit uit te bouwen. Eindeloze mogelijkheden dus! WordPress is hier te downloaden.

Ik moet er wel even bij vermelden dat nog niet alle thema’s goed werken, ik ben nog druk bezig ze aan te passen aan mijn wensen. Kijk dus nog niet te kritisch! Als je graag mijn gewone thema wilt blijven bekijken, selecteer dan het thema “WordPress Classic”, dat, een beetje aangepast, mijn oude lay-out is!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations