Link van de dag

Link van de dag – StumbleUpon

Vandaag alweer de dertigste link van de dag! Dit lijkt mij een mooi moment voor jullie om op eigen benen te gaan staan…  En daarom zal ik mijn voornaamste inspiratiebron even met jullie delen: StumbleUpon. Als je je daar even inschrijft en invoert wat je interesses zijn, word je getrakteerd op links naar websites die gaan over een van je interesses. Daarbij kun je ook nog een goed- of slecht-beoordeling geven aan elke site die je zo bezoekt. Daardoor ‘weet’ StumbleUpon steeds beter wat je leuk vindt! Vanaf nu ga ik niet meer elke dag een linkje plaatsen, om verzadiging te voorkomen, maar als ik eens iets geweldigs tegenkom zal ik het zeker even op de site zetten! Veel plezier met surfen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations