Fotografie

100 Happy Days – dag 83

Altijd als David en/of ik thuiskomt zitten ze klaar, bovenaan de trap: Freya en Fiona. Hetzelfde gebeurt wanneer we vertrekken. Freya zit nog net op de overloop, naast de krabpaal, en Fiona zit op het houten schot en geeft kopjes aan de hoek daarvan. Heel handig, want zo kun je indien nodig de poezen heel snel bij elkaar lokken. Jazeker, je kunt poezen dingen leren, mits je het aantrekkelijk voor ze maakt. Beide poezen worden dus altijd even geknuffeld op die speciale plaats, en het heeft resultaat. Plus, het is gewoon heel gezellig als je poezen enthousiast “dag” komen knuffelen¬†en blij zijn als je weer thuiskomt!

Ja, ze zijn weer thuis!
Ja, ze zijn weer thuis!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations