Fotografie

100 Happy Days – dag 24

Vandaag heb ik een heerlijk dagje doorgebracht in Den Bosch, bij Anna. Jojanneke zou eigenlijk ook komen, maar helaas moest ze afzeggen door ziekte. Dat gaan we dus nog een keertje inhalen.

Anna en ik hebben de hele middag in de tuin gezeten, spinnewiel/spintol erbij, breiwerkje, thee, en allerlei lekkere hapjes die Anna had gemaakt. Af en toe een smulbollie, of een soesje, en tussen de middag verse vis… o, en de bread and butter pudding was ook al zo lekker, en de rosbief met wasabimayonaise… hmmm!

We hebben heerlijk ontspannen zitten kletsen en craften, en het was weer reuzefijn. En het was zo ontzettend fijn om te merken dat Anna al veel meer energie heeft sinds ze haar laatste puzzelstukjes op hun plek heeft kunnen leggen! Vandaar dat Anna mijn happy moment van de dag is: een bijzondere vrouw, van wie ik erg blij ben dat ze mijn vriendin is!

Anna
Anna

1 thought on “100 Happy Days – dag 24

  1. het was ontzettend leuk ja! 🙂
    ook zo lekker over van alles en nog wat gekletst, soms heel onverwachte onderwerpen. En leuk dat we op 4 sporen tegelijk kunnen praten zonder in de war te raken. Cookie!

    Je foto’s zijn prachtig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations