Crafting

In dienst!

Vanaf vandaag ben ik (bijna) officieel in dienst bij CGG!

Al een tijdje heb ik regelmatig gevraagd hoe het nou zat met mijn contract (na 1100 uur of 1 jaar mocht ik van Randstad worden overgenomen) en op een gegeven moment viel daarbij de datum 1 september in een gesprek. Maar ja, afgelopen week had ik nog steeds niets gehoord, dus ik waagde er maar een email aan naar de HRM. Zij schreef terug dat het streven nog steeds 1 september was, en dat ze donderdagmiddag tijd voor me had, als haar vergadering tenminste niet uit zo lopen…

Nu werk ik van maandag tot en met donderdag, dus donderdag was ook mijn laatste werkdag voor 1 september. Lekker krap allemaal. Maar goed, ik wachtte af. Het was druk op het werk, we hadden een deadline, deze week moest alles wat in de patch voor onze software zou gaan af zijn. En op het laatste moment kwamen daar natuurlijk nog wat extra vragen bij. Stress! Ik vroeg me ook af of Gerhard (mijn manager) überhaupt aan de HRM had gezegd dat ik graag weer drie dagen zou willen werken.

Donderdagmiddag om 16 uur kreeg ik telefoon van Leonie, de HRM. Ze had tijd voor mij, ik kon langskomen. Ik liet mijn bugs even voor wat het was, en ging erheen. Ze legde alles uit over het jaarcontract, pensioen, enzovoort. Mijn salaris viel ook mee, ik kon iets hoger instappen dan standaard nieuwe werknemers omdat ik al ervaring bij CGG had, en dus ging ik er ondanks een dag minder werken maar een beetje op achteruit (in salaris, de rest van de arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk veel gunstiger dan bij Randstad!).

Ze moest nog wat dingen weten en krijgen om het contract af te maken, dat heb ik allemaal vrijdag per mail gestuurd, en nu ligt het contract in duplo in mijn postvakje te wachten tot ik het morgen ga tekenen. Wel een lekker idee dat ik nu rechtstreeks in dienst ben!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations