Muziek

Alzheimer: update

Afgelopen vrijdag deed ik auditie voor het muziektheaterstuk “Alzheimer” en woensdag kreeg ik bericht dat ze me hebben geselecteerd voor in ieder geval het koor en misschien ook nog een kleine solo! Daarvoor moet ik maandag weer naar Amsterdam komen, ze bekijken dan definitief wie ze willen hebben en wie niet (er is dus nog steeds een kleine kans dat het allemaal niet doorgaat), en daarna gaan de repetities van start…

Ik hoop natuurlijk dat ik mee mag doen, al zal het wel mijn lesgeven behoorlijk in de weg zitten denk ik, want bij zo’n productie leggen ze vaak behoorlijk veel beslag op je tijd en het is ook nog in Amsterdam. Maar het is wel weer een erg leuke kans.

Als het allemaal doorgaat geven we op 14 april een eerste voorstelling, waarna de boel in de ijskast gaat tot september, wanneer er een tour van Nederland gaat plaatsvinden… Dus: binnenkort misschien bij u in de buurt: Alzheimer, de opera, niet vergeten!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations