Nieuws

Verjaardagen

Het is alweer even geleden, maar op 8 november was ik jarig. Op 12 november was mijn vader jarig, maar op die dag hield ik hier in Den Haag mijn eigen feestje. Er moest dus nog een gelegenheid komen voor een gezamenlijke viering, en dat was gisteren! We hadden afgesproken om met z’n viertjes te gaan fonduen. We waren natuurlijk al in Hoogeveen omdat we de kar terug hadden gebracht, dus dat was wel makkelijk. Tegen vijf uur, half zes arriveerden we bij mijn ouders en begonnen we met de voorbereidingen: gehaktballetjes draaien, stokbroodjes snijden, enzovoorts. We hadden het echt gezellig, en praatten over van alles en nog wat. We hadden nog cadeautjes meegenomen voor mijn vader, het ene was een stoel die eigenlijk uit Hoogeveen kwam, maar die hij wel terug wilde hebben om hem opnieuw te bekleden en te logen.

Stoel

Hij had dat namelijk ook al met een andere gedaan en dat was goed gelukt, alleen had die geen leuninkjes en deze wel. Mijn moeder was er heftig tegen, maar ja, mijn vader heeft niet zo vaak dat hij echt iets wil hebben, dus ik vond het wel een leuk idee, trouwens, ik wilde ze ook al wegdoen omdat ik nu andere stoelen heb. Verder had ik de opname van mijn examen bewerkt en op een cd-tje gebrand, en er (bij David thuis) een voorkantje en een achterkantje voor gemaakt, dat viel ook wel in de smaak. Ik kreeg een astronomieboekje, heel leuk, want de boeken die ik nog heb zijn hopeloos verouderd. Verder kreeg ik opeens de cello, mijn moeder kwam er niet aan toe om erop te spelen en nu mocht ik hem meenemen naar Den Haag… terwijl ik net ‘s middags nog had gezegd dat ik wel weer eens een ander instrument zou willen leren spelen, bijvoorbeeld cello… Wel heel toevallig! Ik heb dus weer wat te doen… We bleven gezellig slapen en aten zondagmorgen nog even samen een stukje taart, waarna we alweer richting Den Haag vertrokken. Dat was al de vierde dag op rij dat we die trip maakten… en dus is het wel weer even genoeg geweest. Er moet hier ook nog zoveel gebeuren!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations