Nieuws / Werk

Thuiszorg

Vandaag ben ik naar Randstad Uitzendbureaus geweest, ik had namelijk gereageerd op een advertentie waarin ze mensen zochten die tijdens de kerstvakantie in de Thuiszorg willen werken. Nu moest ik daar even langs om wat formulieren in te vullen, me te identificeren en wat voorlichting te krijgen over wat het allemaal precies inhoudt.

Het is vrij simpel, twee keer per dag ga je drie uur naar iemand toe (vaak een oudere), waar je dan wat schoonmaakt, boodschappen doet en andere klusjes overneemt die die persoon zelf niet meer kan. Het is als het goed is gewoon bij mij in de buurt, dus dat is handig. Ook moet je de mensen een beetje gezelschap houden en in de gaten houden of alles goed met ze gaat. Nou, dat moet kunnen dacht ik.

Het lijkt me op zich wel leuk om te doen voor een tijdje, het betaalt niet erg goed, maar het is werk en dat heb ik nodig. Ik ben natuurlijk op zoek naar dingen om te doen, heb me opgegeven voor audities en heb gesolliciteerd bij een koor, maar het is overal afwachten of er iets uitkomt. Zo heb ik even iets te doen en kan ik in januari de huur weer betalen…  🙂 . Ik ben benieuwd!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations