TV

Aanrader: Invasion

Invasion

Gisteravond zagen David en ik op tv “onze nieuwe serie”: Invasion. Eindelijk weer een nieuwe sfi-fi-serie, al heeft het tot nu toe niks te maken met laserguns en ruimtegevechten. Nee, deze serie draait om twee families, namelijk die van voormalig echtpaar Russell en Mariel. Beiden hebben ze een nieuwe liefde gevonden en ze delen hun zorg voor de kinderen. Het geheel speelt zich af in Homestead, Florida, en de pilot begint met een orkaan die op dit plaatsje afkomt. Tijdens de orkaan ziet het jongste dochtertje Rose “lichtjes afdalen naar het water”. Vervolgens beginnen de geheimzinnige gebeurtenissen.

Het verhaal houdt je aan je stoel genageld. Telkens neemt het een onverwachte wending, waar je graag in meegaat. Mariel verdwijnt tijdens de orkaan, maar wordt de volgende ochtend naakt en ongedeerd teruggevonden bij het water. Ze weet niet meer wat er gebeurd is, maar begint zich een beetje vreemd te gedragen. Larkin, Russells nieuwe vrouw doet verslag van de orkaanramp. Er zijn nog honderden vermisten. Ondertussen doet Dave, Larkins broer, een lugubere vondst in het water. Steeds weer wordt je fantasie en verbeelding geprikkeld. Je mist nog veel puzzelstukjes, maar dat houdt het juist spannend.

Gisteravond werd dus de pilot uitgezonden, en direct daarna de eerste aflevering. Het is dus nog niet te laat om in te stappen! Iedereen die van sfi-fi houdt, of van thrillers, zal dit interessant vinden. Het leuke is ook dat het geheel niet drijft op het feit dat er aliens in voorkomen. Het zou net zo goed een rare ziekte kunnen zijn, dan nog zou het verhaal erg geloofwaardig zijn. Daardoor is de serie leuk voor een heel breed publiek. Ga kijken, zou ik zeggen, en pas een beetje op in de buurt van water!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations