Fotografie

100 Happy Days – dag 95

We zijn een dagje naar Den Bosch geweest, op bezoek bij Len en Bar, en het was weer reuzegezellig! We hebben een tijdje buiten gezeten bij hun appartement totdat het ging onweren, en daarna zijn we nog even de stad in geweest. Len en David gingen naar een electronicawinkel (Len voor een toetsenbord+muis, David voor gamecontrollers), en Bar en ik gingen naar “De Kwast”, een winkel met materialen voor tekenen, schilderen en andere beeldende hobby’s. Wat was daar veel moois te zien! Ik wilde al meer dan een jaar een keer pastelkleurpotloden kopen, omdat die zo mooi mengen, maar er was nog veel meer inspirerends, dus toen werd het best moeilijk om te kiezen. Uiteindelijk heb ik een doosje pastelpotloden en een doosje Inktense-potloden gekocht, en een schetsboekje. Bar zocht een serie stiften/pennen uit voor haar sketchbooking. We gingen nog even wat drinken op het dakterras van een leuk cafeetje, en besloten om bij Da Pino te gaan eten, een Italiaan. Helaas ging die pas om 18 uur open, dus moesten we nog wat tijd overbruggen. We gingen naar de V&D, waar Len en David alvast boven op het terrasje gingen zitten terwijl Bar en ik nog even gingen snuffelen in de uitverkoop. Ik kwam nog een mooi shirtje tegen, dat was fijn, want ik had nog iets nodig. We liepen op ons gemak naar Da Pino en werden hartelijk ontvangen. David en Len gingen voor pasta, Bar en ik voor pizza. Ik probeerde de Pizza Carpaccio, die, ook al smaakte hij anders dan ik me had voorgesteld, erg lekker was. Iedereen genoot van het lekkere eten, en met volle magen liepen we naar buiten. Thuisgekomen bij Len en Bar moest de nieuwe electronica natuurlijk nog even getest worden (leuk!) en chillden we op de bank. Wat vliegt de tijd op een gezellige dag toch altijd. Gelukkig zien we elkaar over een paar weken alweer, dit keer voor een ouderwets spelletjesweekend.

Dagje met vrienden
Dagje met vrienden

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations