Fotografie

100 Happy Days – dag 78

Deze week heb ik de woensdag en donderdag omgedraaid voor mijn werk, omdat ik op donderdag een vergadering heb. Vandaag was ik dus thuis. Laat ik dan net met een migraine wakker worden…

Ik was misselijk en had hoofdpijn tot een uur of drie, toen begon het langzaam weg te ebben met behulp van wat pijnstillers. Gelukkig maar. Ik werd net wat helderder toen David thuis kwam. Hij moest nog even langs het stadsdeelkantoor om zijn nieuwe rijbewijs aan te vragen.

Toevallig werkte Len vandaag in Den Haag en hij vroeg of we zin hadden om nog even af te spreken. Natuurlijk! We ontmoetten elkaar op CS en wandelden naar het Plein. Daar aten we bij de Miller’s, erg lekker. David had lam, en Len en ik hadden truffelrisotto met paddestoelen en asperges. Het smaakte prima, en het was helemaal fijn dat we lekker in het avondzonnetje buiten konden zitten.

Zomaar uit eten...
Zomaar uit eten…

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations