Fotografie

100 Happy Days – dag 44

De laatste tijd ben ik weer meer met muziek bezig. De zin is terug, het bruist van binnen, en ik maak nieuwe plannen. Zo heb ik nu een zangtrio met Nathalie en Sarah (naam is nog niet bekend) waarmee we graag lekker samen willen zingen en optreden. We hebben al een concert in maart 2015, en ook eentje in december dit jaar.

Vorige week heb ik met Elly, die luitiste is, overlegd, en we willen graag met zijn tweeën een leuk programma gaan voorbereiden en uitvoeren. Onze keus is gevallen op Engelse muziek uit de zeventiende eeuw: Purcell, Dowland, Lanier, Lawes, Colman en Wilson. Heerlijk! Vandaag ben ik lekker bezig geweest met de nieuwe stukken, en die zijn erg mooi. Ook kwam ik nog een prachtig lied van Dowland tegen dat nog niet op ons programma staat, maar dat er van mij zó op mag. Genieten!

Nieuwe plannen
Nieuwe plannen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations