Fotografie

100 Happy Days – dag 41

Het is met die hitte niet uit te houden bij ons in huis, en dus hadden David en ik met Eva afgesproken op een terrasje. We dronken een kopje koffie/thee bij de Bagels & Beans, en daarna besloten we om nog even in de Princessetuin te gaan zitten. Een goede keuze, want het was daar bijzonder goed uit te houden! Er stond een licht briesje en de schaduw van de bomen bracht ook wat verkoeling.

Een tijdje later kwam Arno nog even langs (hij kwam iets ophalen omdat hij toevallig ook in Den Haag was) en we kregen een leuke verrassing: hij liep hand in hand met Rianne, die zijn kersverse vriendin bleek te zijn! We hebben kennisgemaakt en wat in het park gehangen (en later nog een terrasje gepakt).

Minder happy moment: als je een verse, ietwat zachte drol wegtrapt met je in een mooi zomers sandaaltje gestoken voet… Bijbehorend happy moment: als Eva heel veel papieren zakdoekjes bij zich blijkt te hebben, Arno een flesje water, en er vlakbij een restaurantje is waar je even je handen mag wassen…

Tegen etenstijd gingen we terug naar huis. Het had nog steeds niet geonweerd, en de voorspelde tornado (in een appje op Eva’s telefoon) had zich ook nog niet laten zien…

De foto voor vandaag van Eva, die al jaren een supervriendin is!

Eva
Eva

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations