Fotografie

100 Happy Days – dag 25

Het was vanmorgen al vroeg dag. David ging met Lennaert op stap, kajakken in Utrecht en ‘s avonds de stad in, morgen komt hij weer thuis. Ik bracht hem even naar het station, wel zo handig. Aangezien ik al zo vroeg in het centrum was besloot ik om nog even de stad in te gaan. Ik was nog op zoek naar een nieuwe zomerjas die wel in mijn kleurenpalet past (in tegenstelling tot mijn knalrode) en tot nu toe had ik nog niet veel succes gehad met zoeken. Ofwel de kleur was niet goed, ofwel het model viel tegen.

Eerst maar even de V&D in. Daar hadden ze redelijk wat jassen hangen, en ik vond er ook een paar jassen die mogelijke kanshebbers waren… maar geen jas waarbij ik meteen dacht “die is het”. Nog even verder kijken dus. Vreemd genoeg gaan op zaterdag de meeste winkels in Den Haag pas om 10 uur open, daar had ik niet op gerekend. Ik moest even wachten, maar toen ging ook de rest, waaronder de P&C open.

Ook daar hadden ze een redelijk assortiment, en ik heb een heleboel jassen gepast. Veel jassen waren aan de lange kant. Ik ben zelf niet zo lang, en een jas tot over de knie maakt dat ik er nog kleiner uitzie. Gelukkig vond ik uiteindelijk een mooie jas die wat korter was, en die verder ook mooi zat. Missie geslaagd!

Zomerjas
Zomerjas

1 thought on “100 Happy Days – dag 25

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations