Uncategorized

Good news, everyone!

Vanmorgen ontbeten we nog gezellig bij Jan en Rina, en daarna gingen we koffie drinken bij Herman en Ria. Jan en Rina kwamen iets later met de fiets, en dat gaf ons mooi de tijd om onze blijde boodschap te verkondigen! Wat leuk om dit nu te kunnen delen…

In de middag reden we verder, en maakten we nog een pitstop bij Peter en Lilian. We bewonderden de nu toch wel heel normale baby Flynn, die heerlijk in zijn wiegje lag te slapen, en Seb, die ons natuurlijk trots zijn “bloertje” moest laten zien. Peter en Lilian waren ook blij met ons mooie nieuws. Even later kwamen Julia en Jeroen ook en zijn we weer vertrokken richting Den Haag, we moesten immers ook nog weekboodschappen doen en dat werd al wat krap…

Die avond belden we Esther, en ook zij reageerde enthousiast. Nu de hele familie het wist, en we eigenlijk niet meer terug konden, leek het ons ook een goed idee om alvast onze vrienden in te seinen over de datum, dus die stuurde ik alvast per mail. Een echte trouwkaart komt nog, zodra we de details hebben geregeld, maar het is wel handig om de datum alvast vrij te kunnen houden. We hebben er zo’n zin in!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations