Muziek / Nieuws

Het Uitstel

Alzheimer wordt verschoven naar september!! Dit is goed nieuws, want het was ont-zet-tend veel werk om alles (180 bladzijden A4) uit ons hoofd te leren voor deze week  😕  en dan vanaf volgende week alles scenisch te gaan zetten… voor de première op 14 april (!)…

We gaan nu af en toe een muzikale repetitie doen, dan ergens half juni een concertante uitvoering en vanaf 15 juli non-stop repeteren tot de première op 21 september… Veel dus, maar wel voornamelijk in de zomervakantie, waarin ik normaalgesproken het probleem heb dat er geen zanglessen zijn, maar nu dus echt iets substantieels te doen heb…

Er valt een hele last van mijn schouders en David en ik hebben meteen de gelegenheid gegrepen om een weekeindje weg te gaan naar het huisje in Frankenau, we vertrekken straks en komen zondag weer terug. We zijn er allebei erg aan toe! Prima geregeld, dacht ik zo!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations