Poezen / Uncategorized

Freya: update

Mensen, maak je niet meer ongerust, Freya is weer (bijna) helemaal de oude! Nog een beetje kale plekken hier en daar op haar gezicht, maar ze is weer helemaal aanwezig… Lekker met haar zus een weekendje in Hoogeveen gelogeerd en dat was leuk!! Hier in Den Haag is het natuurlijk veel saaier, daar zijn maar twee mensen en al die spullen kent ze al. In ieder geval is ze weer de oude en dat is maar goed ook. We zijn erg geschrokken van deze actie van haar en die bevestigt ook duidelijk onze verdenking dat ze niet zoveel hersens heeft (peanutbrain). Gelukkig kan je wat je niet hebt ook niet schudden, dus dat scheelt.

Alle gekheid op een stokje, we zijn erg blij dat het weer goed gaat met Freya, ook Fiona snapt nu weer wie ze is en kijkt niet meer naar haar alsof ze zojuist met een UFO geland is!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations