Nieuws / Poezen

Ruimte…

Gisteren zijn zowel het grofvuil als de kringloopwinkel langsgeweest en nu is het huis gelukkig een stuk leger geworden: de secretaire, het oude bureau, een stoel, de lp’s en nog veel meer spullen moesten eraan geloven. De dingen voor het grofvuil moesten ‘s morgens al voor zeven uur aan de straat staan, dus die hebben we de avond ervoor al buiten gezet. Grofvuil

Dit ging allemaal met het grofvuil mee…

Het buiten zetten was nog wel veel werk, het oude bureau moest uit elkaar en er lagen erg veel stukjes laminaat, die best wel compact zijn en dus al snel zwaar. We liepen heel vaak heen en weer en uiteindelijk hebben we de oude rollen vloerbedekking maar uit het keukenraam gekeild (ik stond beneden en ving ze op) omdat het wel erg veel werk was om die ook nog naar beneden te slepen… De kringloopwinkel kwam tegen een uur of elf en ze wilden alles meenemen, behalve mijn oude klerenkast. Gelukkig was het grofvuil toen nog niet langsgeweest en dus heb ik die gesloopt en er nog bij gezet. Toen alle spullen weg waren heb ik de dingen die nog in de woonkamer stonden in het achterkamertje gezet en nu is de kamer weer bewoonbaar. Er staat alleen nog een enorme stapel dozen die nog moeten worden uitgepakt.

Katten

De poezen vinden het allemaal best, zo hebben ze weer nieuwe zit-/slaapplekjes…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations