Nieuws

Nieuwe bank!

Sinds dinsdag zijn David en ik de trotse eigenaars van een nieuwe bank! Al een paar maanden geleden, toen we op zoek waren naar een nieuw bed, konden we het niet laten om ook even te snuffelen in andere meubelzaken (we waren in de Megastores, waar erg veel winkels van het zelfde type bij elkaar in de buurt zitten). Bij de Zitwereld zagen we dit bankje en we vonden het allebei meteen erg mooi. Maar ja, we gingen al een bed kopen en dat kostte al zoveel geld. Niet dat het bankje ontzettend duur was (voor een bank dan), maar het was toch een beetje buiten ons budget… Een maand of twee later gingen we het bestelde bed ophalen en konden we het niet laten om nog even naar “ons” bankje te gaan kijken  🙂 . Het stond er nog en we vonden het nog steeds zo mooi als eerst. Na een poosje wikken en wegen besloten we het toch maar te kopen! We konden haast niet wachten, maar het zou nog zeker zes weken gaan duren voor het geleverd kon worden. Dinsdag was het dan zover. Ergens tussen 10 en 14 uur zouden ze langskomen om de bank af te leveren… We zaten met smart te wachten en werden niet teleurgesteld: al tegen half elf stonden ze voor de deur! Het bankje werd uitgepakt en neergezet, en we hebben er maar een woord voor: geweldig!!! Kijk maar:

Bank

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations