Crafting

Hoe gaat het nu?

Na drie dagen Alzheimer kijk ik maar eens terug, jullie zijn vast nieuwsgierig hoe het gaat! Nou, ik heb wat spierpijn, ben erg moe, maar op zich gaat het goed. Tot nu toe hebben we een aantal dingen gedaan. De eerste dag hebben we de cd geluisterd voor zover die nu gemixed was… Nou, dat viel even tegen, zeg, we waren allemaal een beetje verdrietig dat de registrant het zo had verkl**t. Gelukkig gaan ze er nog opnieuw naar kijken, want het zo uitbrengen kan echt niet. Leuk detail: ze zijn in onderhandeling met het Kruidvat om de cd daar uit te brengen… Ik had niet gedacht dat ik op mijn 26-ste al bij het Kruidvat zou liggen! Ook kwam Bert Keizer, de librettist, vertellen over zijn bedoelingen met het stuk en zijn visie op Alzheimer in het algemeen. Wat kan die man boeiend vertellen zeg! Niet voor niks columnist bij Trouw, dus.

Gisteren hebben we een bewegingsworkshop gehad en hoorden we dat we als ensemble ook echt choreografieën zullen moeten gaan uitvoeren… ieks! Maar het was wel èrg leuk en we voelden ons lekker energiek! Daarna gingen we een paar documentaires kijken, waar we vandaag weer mee verder gingen. Ook hebben we de film "Hersenschimmen" gezien, naar het boek van Bernlef.

Toen hadden we het allemaal wel even gehad met kijken, we wilden iets doen. Daarom hebben we de eerste zes scènes globaal in elkaar gezet en heeft Johnny, de regisseur, verteld wat hij allemaal van plan is. Morgen gaan we daarmee verder en we gaan misschien ook nog de film "Iris" bekijken. Druk dus!  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations