Crafting

CD-presentatie

Vandaag was het zover: onze CD zou gepresenteerd worden! Het concert zou om 16 uur beginnen in de Amstelkerk, en we spraken om 13 uur af. David ging mee naar Amsterdam, hij zou dan bij Esther gaan lunchen en daarna met haar naar het concert komen.

We waren mooi op tijd, en repeteerden nog wat laatste dingen, en ook wat dingen die we alleen in de ruimte zelf konden oefenen, zoals de spacing. Er werden ongeveer 60 stoelen klaargezet, en wij gingen ons omkleden en klaarmaken voor het concert.

Het concert was heel erg leuk om te doen. We lieten muziek van de CD horen, maar ook wat nieuwe stukken. De kerk zat best vol, er moesten stoelen worden bijgezet, dat hadden we niet verwacht! Ik vond het ontzettend leuk (en spannend!) dat er zoveel bekenden waren. De hele familie van David was er, waaronder een nieuwe aanwinst (!), mijn ouders, Alida en Henk, twee koorleden, een oudleerling, Edith en Redmer, twee meiden met wie ik ooit in het Nationaal Kinderkoor zong… Het was echt een feestje!

Na het concert hebben we nog best een tijd nagepraat, en heb ik ook redelijk wat CD’s gesigneerd. Daarna zijn David en ik nog met Edith en Redmer uit eten gegaan in de buurt van de kerk, bij een tapasrestaurantje. Het was er wel erg lawaaiig, maar het eten smaakte goed, en het gezelschap was bijzonder. Leuk om weer eens bij te kletsen, dat was alweer veel te lang geleden. We hebben meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Wat een intense en leuke dag was het vandaag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations