Familie / Feest

It’s your birthday! Happy birthday!!

Happy birthday!

ER IS ER EEN JARIG, HOERA, HOERA, DAT KUN JE WEL ZIEN DAT IS DAVID!  DAT VINDEN WIJ ALLEN ZO PRETTIG JAJA, EN DAAROM ZINGEN WIJ BLIJ (BLIJ BLIJ BLIJ): HIJ LEVE LANG, HOERA, HOERA, HIJ LEVE LANG, HOERA, HOERA, HIJ LEVE LANG, HOERA, HOERA!
LANG ZAL HIJ LEVEN, LANG ZAL HIJ LEVEN, LANG ZAL HIJ LEVEN IN DE GLORIA, IN DE GLORIA, IN DE GLORIA!
HIJ LEVE HOOG, HIJ LEVE HOOG, HIJ LEVE HOOG, HIJ LEVE HOOG, ZO HOOG, ZO HOOG, HIJ LEVE HOOG!

David is vandaag jarig, hij is 28 jaar geworden! Gefeliciteerd!!! Alleen moet hij gewoon werken, helaas, dus geen grote beachparty… waarschijnlijk gaan wij over een poosje samen onze verjaardagen vieren! David is tegen zes uur weer thuis, dus als je nog wilt bellen…!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations